Általános információk

Az Alföld-Tabak Kft. mint nagykereskedés, magánszemélyek vásárlásait nem tudja fogadni.

Nehézáru termékeket (sör, szeszes ital, energiaital, ásványvíz, üdítő) kizárólag személyes átvétel esetén, vagy terítőautóról tudunk értékesíteni.

Kevesebb, mint Nettó 30.000.- Ft értékű vásárlás esetén 1500.- Ft szállítási költséget számolunk fel.

Regisztráció lépései

A korábbi regisztráció (adatvédelmi okokból) már nem érvényes ezen a honlapon.

Korábbi azonosítóival, ide sajnos nem tud belépni, ráadásul három sikertelen próbálkozás esetén, 20 percre kizárja a rendszer a további műveleteket. Kérjük, hogy szánjon néhány percet a regisztrációra.

Termékeink nagy részének nyilvános megjelenítését törvények szabályozzák, melynek csak megfelelő regisztrációval tudunk megfelelni. A teljes választékunkat azok a partnereink láthatják, akik a regisztrációt követően megadják a számlázási és szállítási címeket illetve a “DKE” engedély számot, ezért a zökkenő mentes regisztrációhoz kérjük kövesse a leírtakat, melyeket képekkel is illusztrálunk.

1. lépés

A FIÓKOM gombra kattintva, a REGISZTRÁCIÓ ablakban adjon meg egy szabadon választott felhasználói nevet és egy létező email címet.
A megadott email címre a rendszer automatikusan elküld egy jelszót, ami a későbbi belépésekhez lesz szükséges. (Amennyiben nem kapja meg ezt a levelet, nézze meg a levelező programjának SPAM tárolójában is, helyezze át a bejövő üzenetek közé és javasoljuk, hogy vegyen fel minket a megbízható feladók közé.)

regisztracio-1

5.-6.-7. lépések

A regisztráció után a Vezérlőpultba irányítjuk, ahol kérjük adja meg a cég vagy magánvállalkozó számlázási (székhely) és üzlet címeit, illetve a DKE vagy működési engedély azonosítókat. Számlázási cím esetén akkor van értelme a DKE vagy működési engedélynek, ha a székhely egyben mint telephely is üzemel. Miután megadta a kért információkat, mentse el az adatokat a Cím mentése gombra kattintva. Amennyiben csak egy trafikot üzemeltet és az egyben a székhelye is, akkor a szállítási címet természetesen nem kell kitöltenie.

Amennyiben több trafikot üzemeltet, a rendelés végén a “Fizetés” oldalon lehetősége lesz átírni a szállítási címet, ahová az adott rendelést szállíttatni szeretné, illetve mi is ezekkel az adatokkal készítjük el a számlát.

Kérjük, hogy a címek alatt a Felhasználói adatok mezőben adja meg a fiókhoz tartozó személy nevét. Miután sikerült kitöltenie a kért adatokat és mentette is azokat, munkatársunk hamarosan feloldja a védett termékkategóriákat.

regisztracio-2

Kérjük, ha problémába ütközik a regisztráció során, vagy nem kapja meg a jelszót tartalmazó levelet, jelezze nekünk:

webmaster@alfoldtabak.hu
vagy hívjon minket
+36(30)489-4809